Dugo toplo sušno leto, otprilike iz godine u godinu ovakva je prognoza za letnji period. Što u prevodu znači da vode neće biti i da se treba snalaziti za vodu. Ko nema neke bazene da napravi akumulaciju vode koja može da potraje više dana mora da se snalazi na razne načine. Neki su se snašli tako što koriste cisterne za vodu koje postavljaju na traktorske prikolice i tako odlaze doe nekog izvora vode i sebe snabdevaju sa vodom. Sve je to zgodno jer su u pitanju plastični rezervoari za vodu koje koriste i to im omogućava da se sa njima lakše manišuliše. Cisterne za vodu su horizontalni rezervoari za vodu.

Više vrsta rezervoara za vodu

POstoje i vertikalni rezervoari za vodu koji se koriste takođe kao bazeni za vodu i skladištenje vode. Naravno da je snabdevanje vodom mnogo lakše kada imate rezervoare za skladištenje vode. Osim vertikalnih zatvorenih rezervoara za vodu tu su i plastične kace kao otvoreni vertikalni rezervoari. Plastične kace se rade kao rezervoari sa poklopcem ili bez nejga.

Osim za vodu kako smo ih ovde predstavili kao rezervoari za vodu, mogu da se koriste i kao rezervoari za skladištenje raznih drugih materija, pa čak i kiselina, otporni su na sve uticaje.

Plastični rezervoari za vodu su neuništivi i nemjau rok trajanja.

One thought on “PLastični rezervoari za vodu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *