Ako planirate da rešavate svoj problem ćelavosti, onda odmah u startu se odluöite za jedinu uspeünu opciju i dobitnu kombinaciju, a to je transplantacija kose. Naravno da je sada sve lakše jer nekda su ove operacije bile skupe i moralo se ići u inostranstvo, a danas imate jednu od najboljih u svetu transplantaciju kose u Beogradu. Jedna od najboljih klinika u svetu za transplantaciju kose je u Beogradu i poznata je kao MBC klinika za transplantaciju kose.

Nemojte gubiti vreme i novac na mazalice koje se agresivno reklamiraju na raznim medijima. Sve one garantovano vraćaju kosu, a potiču sa nekih egzotičnih područja, verovatno da bi im se naduvala cena. Jedini način da imate ponovo kosu je transplantacija kose i FUE metodom. Ova metoda je potpuno bezbolna, traje malo duže jer se ajde da tako lakše razumete, dlake iz regije gde ima kose presadjuju tamo gde je nema.

Da li je uspešna metoda? Ova metoda je potupuno uspešna i imaćete posle nje kosu, a neće se ništa prepoznati jer je to transplantacijakose bez ožiljaka.

One thought on “Transplantacija kose u Beogradu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *